

WHITNEY HIGH SCHOOL - WOW WEEK 2022/23 - "WELCOME OUR WILDCATS" DAILY SCHEDULES

\*\*\* NO BACKPACKS REQUIRED AS WE CONNECT OUR STUDENTS TO OUR SCHOOL \*\*\*

Wednesday, August 10th - Odd FIRST DAY OF SCHOOL		Thursday, August 11th - Even ALL SCHOOL BBQ & FIELD DAY		Friday, August 12th - "World Tour Day" ALL CLASSES & RALLY	
8:45 am - 10:20 am	1st Block (95 mins) Period 1 Welcome Video, Schedules)	8:45 am - 10:00 am	1st Block (75 mins) Period 2	8:45 am - 9:20 am	1st Period (35 mins)
10:25 am - 10:30 am	Brunch (10 mins)	10:00 am - 10:10 am	Brunch (10 mins)	9:25 am - 10:00 am	3rd Period (35 mins)
10:35 am - 11:55 am	2nd Block (80 mins) <b>Period 3</b>	10:15 am - 11:40 am	2nd Block (75 mins) <b>Period 4</b>	10:00 am - 10:10 am	Brunch (10 mins)
12:00 pm - 1:20 pm	3rd Block (80 mins) <b>Period 5</b>	11:45 am - 1:00 pm	3rd Block (75 mins) <b>Period 6</b>	10:15 am - 10:50 am	5th Period (35 mins)
1:20 pm - 1:40 pm	PAWS (20 min) Schoolwide Lunch Time Activity	1:00 pm - 1:30 pm	Lunch (30 min) Schoolwide BBQ	10: 55 am - 11: 30 am	7th Period (35 mins)
1:45 pm - 2:15 pm	Lunch (30 min)	1:30 pm - 2:20 pm	Field Day (50 min)	11: 35 am - 12:10 pm	2nd Period (35 mins)
2:20 pm - 3:40 pm	4th Block (80 mins) <b>Period 7</b>	2:25 pm - 3:40 pm	4th Block (75 mins) <b>Period 8</b>	12:10 pm - 1:05 pm	ALL SCHOOL RALLY (55 min)
Whitney High School's WOW-Week, is our way to <u>W</u> elcome <u>Our W</u> ildcats back to school. The concept of a no-backpack start to the school year has been successful throughout the country and we began this program in the Fall of 2019. Students will be taken through their classes, meeting their teachers and classmates but the entire week's focus is on meeting people and connecting to WHS. Through lessons designed to engage the students in connecting, we will be working toward establishing the culture that will drive us through the entire school year. The theme for this school year is the "Whitney World Tour."				1:05 pm - 1:40 pm	Lunch (30 min)
				1:45 pm -2:20 pm	4th Period (35 mins)
				2:25 pm - 3:00 pm	6th Period (35 mins)
				3:05 pm - 3:40 pm	8th Period (35 mins)