

## WHITNEY HIGH SCHOOL

## Monday, January 9, 2023 - WILDCAT DAY

8:45 am - 9:15 am	1st Period (30 min)
9:20 am - 9:50 am	3rd Period (30 min)
9:55 am - 10:25 am	5th Period (30 min)
10:30 am - 11:00 am	** 7th Period (30 min) **  ** ALL SENIORS REPORT TO GYM FOR SENIOR CLASS MEETING **
11:00 am - 11:40 am	Lunch (40 min)
11:45 am - 12:15 pm	2nd Period (30 min)
12:20 pm - 12:50 pm	4th Period (30 min)
12:55 pm - 1:25 pm	6th Period (30 min)
1:30 pm - 2:00 pm	8th Period (30 min)